testimonials

merkidentiteit
Esther Kransen
The Cultivist

purpose

Esther had nog geen idee wie of wat ze was als professional, laat staan dat ze een naam had voor haar net gestarte freelance bestaan. De vraag aan Tim was daarmee anders dan anders: wil je mij helpen ontdekken wat mijn purpose als professional is en daar vervolgens een merkidentiteit mee maken? De uitdaging was dan ook om geheel blanco te starten.

“Ik ken Tim via via en ik wist dan ook wel aan wie ik mijn vraag stelde. Had zijn werk gezien, maar was vooral benieuwd naar datgeen er zou gebeuren als we samen gingen ontdekken wie en wat ik ben als freelance professional.”

“De eerste sessies gingen dan ook langs mijn hele werkzame leven en langs alle ervaringen die ik in ruim 20 jaar had opgedaan. Waar werd ik blij van, waar kreeg ik goeie feedback op, waar krijg ik energie van en waarvan niet? Er hingen wel 100 post-it’s aan de muur met talenten, woorden, ervaringen en ideeën. Daar ging Tim vervolgens in groeperen.”

“Intensief was het ook. Het gaf een enorme energie om hieraan samen te werken en het voelde soms ook alsof ik een halve marathon had gelopen na een sessie. Er vol doorheen gaan, ik vertrouwde er op dat het me veel zou gaan op leveren.”

“Het leuke aan Tim vind ik dat hij geen blad voor de mond neemt. Ook zegt waar het op staat als dat een politiek incorrecte uitspraak oplevert. Spot-on en stof tot nadenken, dat is Tim. Het maakt het real en zorgt ervoor dat ik steeds bewuster werd van mijn professie. Klaar voor de volgende fase: een naam en uitstraling ontwikkelen.”

“Ik heb bij de moodboards ervaren dat het instant duidelijk was welke kant het voor mij op mocht gaan. Tim is heel opmerkzaam en had heel goed naar mij gekeken en geluisterd, dat was duidelijk. Er zaten in twee moodboards elementen die ik wilde combineren. Geen probleem. Daaruit kwam een heel sterk uitgangspunt die heel nadrukkelijk bij mij past.”

“Voor mij is de fasering van het traject ook heel fijn. Ik ben net gestart als ondernemer en heb nog geen vastomlijnd toekomstbeeld voor mezelf. Werken met Tim is voor mij een combinatie van persoonlijke coaching en werken aan mijn identiteit als professional. De uitkomst: een merk en huisstijl waarmee ik verder kan groeien. The Cultivist is work in progress, waarbij elke stap in het proces zich al dubbel en dwars heeft bewezen.

lees de nieuwste ervaringen

gerelateerde testimonials