testimonials

merkidentiteit
Nick en Liz
Lab

als therapie

Nick en Liz waren al een paar jaar actief met Learn Adapt Built, waarin wetenschappelijk onderzoek, advies en tooling voor een gezonde werkomgeving centraal staan. LAB werkt internationaal en voor grote zakelijke bedrijven als Edge Technologies en CBRE. Ze zochten iemand om het merk visueel sterk te maken en écht begrijpt wat LAB wil bereiken in de zakelijke wereld. Nieuwsgierigheid leidde ze naar Tim.

“Toen we Tim’s portfolio bekeken -we kregen een tip via via- wisten we niet of hij de partner was om ons te helpen. We kozen voor vertrouwen en zijn er fris en zonder context ingestapt. We gaven ons over aan de professional.”

“De sessies bij Tim waren bijna als therapie. Wij hebben LAB samen opgericht en zijn een stel. Bij Tim was er ruimte om met elkaar na te denken en die vragen te beantwoorden waar we eerder geen duidelijk antwoord op vonden. Tim luisterde. Zelfs op de vraag,’ Tim, wat zou jij doen?’ was zijn antwoord, ‘Geen idee.’ Tim sprak zo weinig bij de eerste sessie dat Liz bang was dat het zo’n mislukte meeting werd waarbij slechts aan een kant van de tafel wordt gesproken. Niets bleek minder waar.”

“De moodboards maakte duidelijk dat we sterk van mening verschilden. De een zag alles het liefst in blauw en de ander alles in rood. Tim maakte er paars van en één geheel. We hadden keuze nodig in het proces. Juist die verschillende moodboards helpen je tot de juiste keuze te komen. De band met je eigen bedrijf is bijna net zo emotioneel als die met je baby, dus je kunt je voorstellen dat dit echt een belangrijke stap in het proces is.”

“Studioplay® heeft ons geleerd dat het ontwikkelen van een merk een proces is en geen openbaring. De aanpak van Tim is heel menselijk, warm en gastvrij. Binnen de vriendelijke sfeer die Tim creëert ontstaat stap voor stap de creatie. De brand guide die Tim opleverde geeft ons nu waardevolle inspiratie om onze presentatie en werk vorm te geven. Het brengt ons veel plezier om alle elementen nu stap voor stap verder tot leven te brengen. Kortom, een rijk document waar we verder mee kunnen.”

"Als je jezelf cadeau kunt doen en de tijd kunt nemen om met Tim aan de slag te gaan, doen! Wij zijn normaal vrij ongeduldig met dit soort trajecten, maar met studioplay was het echt een feest om te doen. Dus vertrouw op het proces, de reis en dan komt er een even mooie uitkomst. En met de module offerte van Tim kan je gewoon stap voor stap gaan. Wel zo prettig.

lees de nieuwste ervaringen

gerelateerde testimonials