testimonials

merkidentiteit
Sarina Richarts
OXYO Retreats

visual coach

Sarina zocht een visual coach om haar te helpen met de creatie van een visuele identiteit voor haar bedrijf. Toen Sarina met Tim in gesprek ging was er nog geen naam, logo en huisstijl. Wel de intentie om vorm en inhoud te geven aan de Reloads op Ibiza waarin yoga, voeding en kickboksen centraal staan.

“Tijdens de eerste sessie waren het vooral veel vragen die Tim gebruikte om tot de essentie te komen. Waarom doe ik wat ik doe? Wat wil ik manifesteren? We gingen zelfs terug naar mijn 14e, een punt in mijn leven waar mijn passie en ambitie ontsproot. Ik wist in die sessie: ik ga deze reis met Tim maken.”

“Tim werd mijn visual coach. Hij ondersteunde mij volledig in het proces van creatie, kiezen en loslaten. Hij gaf mij het motiverende duwtje om te kiezen voor de naam OXYO. Dat werkte heel goed aan de hand van de moodboards die hij voor mij maakte. Van daar uit konden we verder bouwen.”

“Het proces met Tim zette mij ook erg in beweging. De creatie kracht die er ontstond was intens en heel welkom. Ik kon er simpelweg niet omheen. We planden gewoon de volgende afspraak in de agenda. Zo leerde ik vertrouwen dat hoe ik mij ook voelde, ik elke keer de juiste keuze maakte.”

“Waar ik zelf van nature voor een zachte vrouwelijke stijl zou gaan heb ik juist door de drie verschillende moodboards kunnen zien wat een krachtige stijl kan doen. En de naam OXYO -wat staat voor zuurstof-  staat helemaal voor dat wat ik doe en ben. Het klopte 100%. Tim’s signatuur is duidelijk, hedendaags en puur. Simpel en to the point, waardoor heel krachtig.”

“Inmiddels is OXYO de wegwijzer geworden voor mijn leven zowel professioneel als persoonlijk. Ik creëer vanuit verbinding en dat is dan ook mijn belangrijkste kernwaarde geworden. Ik heb dat natuurlijk zelf gedaan, maar Tim heeft het zichtbaar gemaakt, waardoor ik mezelf ook veel zichtbaarder maak. Ik ben enorm gegroeid als professional. De vrijblijvendheid is er afgehaald en daardoor ben ik gaan staan en doe ik nu wat ik doe.”

“Of je nu een bedrijf hebt dat al jaren onderweg is of net nieuw gestart is, groot of klein; Tim kan echt goed kijken naar de essentie en dat vertalen naar vormgeving. Daarbij is het enige dat je meeneemt een open houding voor groei en verandering. Dus ben je klaar om het onverwachte te ontvangen? Ga eens spelen met Tim!”

lees de nieuwste ervaringen

gerelateerde testimonials