testimonials

merkidentiteit
Vanessa Leon
Zing je vrij

natuurlijke flow

Vanessa wilde de Zing je Vrij website upgraden en haar spirituele coaching methode vorm geven. Vanessa’s intuïtie en vertrouwen brachten haar op het juiste moment bij Tim. Ze daagde Tim uit om eerst zelf te komen ervaren wat Zing je vrij is.

“Ik voelde intuïtief dat ik bij Tim moest zijn voor de upgrade voor mijn website en vormgeving. Ik besloot dat gevoel te volgen en nodigde hem uit om zelf te ervaren wat ik doe. Dat werd een studioplay meets Zing je Vrij sessie. Je kunt je misschien voorstellen dat dat voor Tim een uitdaging was, hij is hem vol aangegaan en zo was de samenwerking een feit.”

“Mijn methode is breed toepasbaar voor zowel zakelijke als persoonlijke groei. Tim hielp mij bij het in kaart brengen van mijn talent en deze te vertalen naar een zakelijke en spirituele uitstraling. Hij snapte precies wat ik wilde en dat flowde heel natuurlijk.”

“Het werd tijdens de studioplay sessies duidelijk wat ik zakelijk ben en wat ik te brengen heb. Mijn talent werd helder en zo vertaalden we mijn spirituele aanpak naar het bedrijfsleven. De moodboards vond ik heel tof. Het was zo mooi wat Tim maakte en voor mij heel kloppend.”

“Tim ervaarde ik als heel open, betrokken en bevlogen. Hij verraste mij met zijn op maat gemaakte en ingetunde voorstellen. Ik kreeg daardoor enorme inspiratie.”

“Ik heb mijn bedrijf naar de next level gekregen mede door Tim’s bijdrage. Mijn nieuwe website en vormgeving hebben mij nu al next level klanten opgeleverd, daar ben ik heel blij mee.”

lees de nieuwste ervaringen

gerelateerde testimonials