werk

tender zwanenburg

opdrachtgever

Smits Bouwbedrijf

tender

tender zwanenburg

Aanleiding Smits Bouwbedrijf (SBB) benaderde Studioplay® met het verzoek om ondersteuning bij het vormgeven van een tender. De focus lag op het gebruik van moodboards om de identiteit van het ontwerp te bepalen. De uitdaging was om dit binnen een korte levertijd te realiseren.

Doel Het doel was om met behulp van moodboards de identiteit van het ontwerp te definiëren en zo een overtuigende tender in te dienen, waarbij esthetiek en functionele aspecten samensmolten. De snelheid van levering was van essentieel belang om aan de deadline van de tender te voldoen.

Proces Studioplay® ging direct aan de slag en werkte nauw samen met het team van Smits Bouwbedrijf. Door intensieve communicatie en een grondige analyse van de projecteisen werden moodboards ontwikkeld die de visuele en conceptuele aspecten van het beoogde ontwerp weerspiegelden. Hierbij werd rekening gehouden met de kernwaarden en de beoogde uitstraling van het project.

Winnaar van de Tender Het ontwerp voorgesteld door Olaf Gipser architects, genaamd 'Nieuw Hout', kwam als winnaar uit de bus. De samenwerking tussen Smits Bouwbedrijf en Olaf Gipser architects bleek naadloos aan te sluiten bij de verwachtingen van de opdrachtgever en onderscheidde zich van de concurrentie.

Resultaat Dankzij de effectieve samenwerking tussen Studioplay®, SBB, en Olaf Gipser architects werd de tender succesvol gewonnen. De snelle en doelgerichte aanpak van Studioplay® speelde een cruciale rol bij het leveren van overtuigende moodboards die de identiteit van het ontwerp op een krachtige manier communiceerden. Deze winnende combinatie zorgde voor een succesvolle afronding van het project en verstevigde de positie van SBB in de markt.

Nieuwsgierig naar wat studioplay met jou kan doen?

Kom spelen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.