werk

tender e-buurt

opdrachtgever

Smits Bouwbedrijf - SBB

tender e-buurt

tender

Klant Smits Bouwbedrijf (SBB)

Creatief bureau studioplay®

Architecten Olaf Gipser architects, VMX architects Andere partij: Urban Sync

Aanleiding Smits Bouwbedrijf (SBB) benaderde studioplay® met de uitdaging om de tender vorm te geven met behulp van moodboards, en dit alles binnen een strakke deadline. Het doel was om de identiteit van het ontwerp duidelijk te bepalen en te communiceren.

Proces studioplay® ging aan de slag in nauwe samenwerking met Olaf Gipser architects en VMX architects. Het creatieve bureau ontwikkelde het grafische patroon voor de gevel van het ontwerp genaamd 'Tuintje in mijn Hart'. De samenwerking strekte zich uit tot Urban Sync, waardoor een integrale aanpak ontstond.

Waardering van de commissie Het uiteindelijke ontwerp, tot stand gekomen door de gezamenlijke inspanningen van Olaf Gipser architects, VMX architects en Studioplay®, werd geprezen door de commissie. De lof richtte zich met name op het esthetische en originele karakter van het ontwerp. Het project werd beschouwd als een geschenk voor de bewoners van Amsterdam Zuidoost.

Betrokken partijen Smits Bouwbedrijf (SBB) • Olaf Gipser architects • VMX architects • Urban Sync • studioplay®

Resultaat De succesvolle samenwerking tussen alle betrokken partijen resulteerde in een hoogwaardig ontwerp dat niet alleen voldeed aan de eisen van de tender maar ook werd erkend en gewaardeerd om zijn esthetische en originele kwaliteiten. Het project 'Tuintje in mijn Hart' belooft een waardevolle toevoeging te worden voor de gemeenschap in Amsterdam Zuidoost.

Nieuwsgierig naar wat studioplay met jou kan doen?

Kom spelen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.