werk

oxyo

opdrachtgever

Sarina Richartz

Merkidentiteit ontwikkeling

New name, logo, corporate identity, website

OXYO - Een Visuele Identiteit Gevormd door Creatieve Groei

Sarina, de oprichter van OXYO, zocht naar een visual coach om haar te begeleiden bij de creatie van de visuele identiteit voor haar bedrijf, dat de kernwaarden van yoga, voeding en kickboksen op Ibiza wilde belichamen. In haar zoektocht kwam ze in contact met Tim, die haar hielp bij het vormgeven van de naam, het logo en de huisstijl, nog voordat deze elementen überhaupt bestonden.

Tim werd al snel meer dan een coach; hij werd Sarina's visual coach. Hij ondersteunde haar bij het creatieve proces, het maken van keuzes en het loslaten van hetgeen niet paste bij de kern van OXYO. De naam OXYO ontstond na inspirerende sessies met moodboards die Tim had samengesteld. Deze visuele hulpmiddelen dienden als katalysator voor verdere ontwikkeling.

Ondanks Sarina's natuurlijke voorkeur voor een zachte vrouwelijke stijl, opende de blootstelling aan drie verschillende moodboards haar ogen voor de kracht van een assertieve stijl. De naam OXYO, wat staat voor zuurstof, bleek perfect te passen bij Sarina's visie en missie. Tim's signatuur, die duidelijk, hedendaags en puur is, versterkte de kracht van de visuele identiteit.

OXYO is nu niet alleen een bedrijf; het is de wegwijzer geworden voor Sarina's professionele en persoonlijke leven. Het creëren vanuit verbinding is haar kernwaarde geworden, zichtbaar gemaakt door Tim. Ze is gegroeid als professional, haar vrijblijvendheid is vervangen door vastberadenheid, waardoor ze nu vol vertrouwen staat voor wat ze doet.

Sarina beveelt Tim aan voor iedereen, ongeacht de fase of omvang van hun bedrijf. Zijn vermogen om de essentie te begrijpen en te vertalen naar vormgeving, gecombineerd met een open houding voor groei en verandering, maakt hem een waardevolle partner voor het vormgeven van unieke en krachtige visuele identiteiten. Bent u klaar voor het onverwachte? Ga eens spelen met Tim!

Nieuwsgierig naar wat studioplay met jou kan doen?

Kom spelen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.