werk

jaro consulting

opdrachtgever

Nico van Roon

Logo, huisstijl & website

Jaro Consulting - Een Frisse Start met Sterke Merkidentiteit

Achtergrond Nico van Roon benaderde studioplay® met de wens om een sterke merkidentiteit te ontwikkelen voor zijn onderneming, Jaro Consulting. Tim van studioplay® begon het creatieve proces met een diepgaande sessie om de kernwaarden van Nico als persoon en ondernemer te ontdekken. Deze sessie vormde de basis voor het definiëren van de identiteit van Jaro Consulting.

Proces In de zoektocht naar de juiste visuele uitdrukking stelde Tim drie moodboards samen, elk met een unieke sfeer en stijl. Deze moodboards dienden als inspiratiebronnen voor Nico om uit te kiezen en gaven richting aan de verdere ontwikkeling van de huisstijl. Het was een cruciale stap om de visuele taal te bepalen die Jaro Consulting zou vertegenwoordigen.

De naam Jaro, wat lente betekent in het Tsjechisch, werd het startpunt voor het logo en de huisstijl. Tim liet zich inspireren door de opkomende zon, die symbool staat voor vernieuwing en frisheid. Dit concept werd vertaald naar een visueel aantrekkelijk ontwerp dat de essentie van Jaro Consulting perfect weergaf.

Nico van Roon deelde zijn ervaring met Tim en studioplay® en benadrukte de waarde van het proces. Door de samenwerking kreeg hij diepgaand inzicht in zichzelf als professional en als merk. Vragen als "Waar sta ik?" en "Wat verwacht ik van mijn werk?" werden beantwoord, waardoor Nico zich bewust werd van zijn eigen identiteit in relatie tot zijn onderneming.

Resultaat Met de sterke merkidentiteit die is ontwikkeld, voelt Nico zich nu klaar om de markt te betreden. Hij heeft niet alleen een professionele uitstraling, maar ook een duidelijke positionering die zijn waarden en doelen weerspiegelt. De samenwerking met Tim van studioplay® heeft Jaro Consulting voorzien van een solide basis voor succes en groei in de markt.

Nieuwsgierig naar wat studioplay met jou kan doen?

Kom spelen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.