werk

harvey group

opdrachtgever

Michael Harvey

ontwikkelen van een nieuwe merk identiteit

merk identiteit, huisstijl & beeldbank

Harvey Facility - Een Gedegen Merkidentiteit voor Duurzame Kwaliteit

Achtergrond Michael Harvey, de drijvende kracht achter Harvey Facility, zocht de expertise van studioplay® om een sterke merkidentiteit te ontwikkelen voor zijn bedrijf. Tim van studioplay® begon het creatieve proces met een bekende creatieve sessie, gericht op het ontdekken van de kernwaarden die Michael als persoon en ondernemer kenmerken: persoonlijk, vakmanschap, en ontzorgen. Harvey Facility, als familiebedrijf, legt de nadruk op hart voor de zaak en een hecht team van deskundige aanpakkers. Ze specialiseren zich in periodieke schoonmaak en glasbewassing voor bedrijven en VvE's.

Proces Na het vaststellen van deze kernwaarden stelde Tim drie moodboards samen, elk met een eigen unieke sfeer en stijl. Deze moodboards dienden als inspiratiebronnen voor Michael om de richting te kiezen voor de verdere ontwikkeling van de merkidentiteit. Hieruit ontstonden de huisstijl, het ontwerp voor de bestickering van het bedrijfsautopark, bedrijfskleding en de website, allemaal zorgvuldig ontwikkeld door studioplay®.

Fotografie Om een consistente beeldregistratie van projecten en het professionele team van Harvey Facility te waarborgen, werd er tevens een beeldbank ontwikkeld door studioplay®.

Resultaat De samenwerking met studioplay® heeft niet alleen geresulteerd in een doordachte merkidentiteit maar heeft ook de waarden van Harvey Facility effectief vertaald naar een herkenbare en betrouwbare uitstraling.

De testimonial van een tevreden klant benadrukt de hoge kwaliteit van het geleverde werk, de transparante en sterke communicatie, en het opmerkelijke feit dat in negen jaar nog nooit een afspraak is verzuimd. Dit getuigt van de betrouwbaarheid en professionaliteit van Harvey Facility.

Nieuwsgierig naar wat studioplay met jou kan doen?

Kom spelen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.