werk

't mannetje

opdrachtgever

Eric 't Mannetje

Merk identiteit ontwikkeling

Huisstijl & Fotografie

Creatief bureau Studioplay®

Fotografe Hadewych Veys

Visagie en styling Paul van der Wal

Achtergrond Eric 't Mannetje, vastgoedadviseur, zocht naar een sterke merkidentiteit en een passende naam voor zijn onderneming. Hij benaderde studioplay® voor dit creatieve proces.

Proces

1. Creatieve Sessie: Tim van studioplay® startte met een creatieve sessie om de kernwaarden van Eric te ontdekken. Dit was essentieel om een merkidentiteit te creëren die zijn persoonlijkheid en ondernemerschap weerspiegelde.

2. Moodboard Selectie: Na het vaststellen van de kernwaarden, stelde Tim drie moodboards samen waar Eric uit kon kiezen. Deze moodboards dienden als inspiratie voor het verdere ontwerp van de merkidentiteit.

3. Huisstijl Ontwikkeling: Op basis van de geselecteerde moodboard ontwikkelde studioplay® de huisstijl, waarbij het logo een monogram werd om beter aan te sluiten bij de persoonlijkheid van Eric. De keuze voor de diepdruk druktechniek zorgde voor een unieke en waardevolle uitstraling op visitekaarten, compliment cards en briefpapier.

4. Naam en Website Ontwikkeling: studioplay® werkte aan het ontwikkelen van een passende naam en een website voor Eric om zijn diensten effectief te presenteren.

5. Fotoshoot: In samenwerking met fotografe Hadewych Veys werd een professionele fotoshoot georganiseerd om Eric te laten stralen op social media en zijn eigen website. De visagie en styling werden verzorgd door Paul van der Wal.

Resultaat Dankzij de inzet van studioplay® en de samenwerking met fotografe Hadewych Veys en stylist Paul van der Wal slaagde Eric 't Mannetje erin om niet alleen een sterke merkidentiteit te creëren, maar ook een unieke uitstraling te geven aan zijn huisstijl. Het diepdruk logo en de keuze voor ambachtelijke druktechnieken benadrukten de aandacht voor detail en vakmanschap, terwijl de professionele fotoshoot zijn persoonlijkheid op een overtuigende manier overbracht op verschillende media. De gecreëerde merkidentiteit versterkte de positionering van Eric als vastgoedadviseur.

Nieuwsgierig naar wat studioplay met jou kan doen?

Kom spelen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.