werk

out of office

opdrachtgever

Marte Kiers

naam en merkidentiteit ontwikkeling

naam, huisstijl

Creatief bureau studioplay®

Achtergrond Marte Kiers, een interim organisatieadviseur, benaderde Studioplay® met de wens om een merkidentiteit en naam te ontwikkelen. Haar doel was om haar unieke persoonlijkheid en ondernemerschap te weerspiegelen in een sterke visuele identiteit en naam.

Proces

1. Creatieve Sessie: Tim van Studioplay® startte met de bekende creatieve sessie om de kernwaarden van Marte te ontdekken. Dit was een diepgaand proces om de essentie van haar persoonlijkheid en zakelijke aanpak te begrijpen.

2. Moodboard Selectie: Na het vaststellen van de kernwaarden stelde Tim drie moodboards samen waar Marte uit kon kiezen. Deze moodboards dienden als inspiratiebronnen voor het verdere ontwerpproces.

3. Huisstijl Ontwikkeling: Op basis van de geselecteerde moodboard ontwikkelde Studioplay® de huisstijl, waaronder het logo en andere visuele elementen die de identiteit van Marte als interim organisatieadviseur weerspiegelen.

4. Naam en Website Ontwikkeling: Na intensieve sessies en brainstorming werd de naam 'Out of Office' gekozen. Deze naam weerspiegelde de unieke aanpak van Marte, waarbij sessies en gesprekken met klanten buiten plaatsvinden, vaak in de kantoortuin om de medewerkers de frisse lucht in te brengen.

Resultaat Dankzij de samenwerking met studioplay® slaagde Marte Kiers erin om een sterke merkidentiteit te creëren die perfect aansloot bij haar persoonlijke en zakelijke waarden. 'Out of Office' werd niet alleen de naam van haar bedrijf, maar het symboliseerde ook treffend haar unieke aanpak van het buiten kantoor voeren van gesprekken. De ontwikkelde huisstijl en website versterkten de professionele uitstraling en bood een effectief platform om haar diensten te presenteren.

Nieuwsgierig naar wat studioplay met jou kan doen?

Kom spelen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.