werk

cro forum

opdrachtgever

CRO forum, KPMG (secretariaat)

Ontwikkelen van een nieuwe identiteit voor het CRO forum

logo, website, paper template

Opdrachtgever CRO Forum

Contactpersoon Helen KPMG

Achtergrond Helen's klant, CRO Forum, stond voor de uitdaging om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen, inclusief een nieuw logo, website en diverse communicatiemiddelen. Na het zien van het indrukwekkende portfolio van Tim, een collega van Helen, besloot ze een offerte aan te vragen.

Proces

1. Offerteaanvraag: Helen diende een offerteaanvraag in bij Tim, gebaseerd op de aanbeveling van haar collega en het veelbelovende portfolio van Tim.

2. Eerste Sessie Tim organiseerde een eerste sessie met Helen en het CRO Forum-team om de klantvraag grondig te begrijpen. Hij leidde een discussie waarin hij diep inging op de woorden en beelden die bij de klant zouden kunnen passen.

3. Moodboard Presentatie: Na het verkennen van de klantvraag presenteerde Tim moodboards aan Helen en haar klant. Hij legde gedetailleerd uit hoe hij tot deze voorstellen kwam, waardoor het proces en de keuzes duidelijk werden. Deze presentatie zorgde voor een effectieve samenwerking en discussie over de verschillende richtingen.

4. Creatieve Sessie met de Klant: Tim zat samen met Helen en haar klant aan de tekentafel, waarbij de papieren moodboards als leidraad dienden. Dit creëerde een interactieve en inspirerende omgeving voor een diepgaand gesprek over de verschillende richtingen en keuzes.

Resultaat Dankzij Tims innovatieve aanpak, diepgaande ervaring en vermogen om de essentie van het merk te begrijpen, slaagde hij erin een sterke merkidentiteit te creëren voor CRO Forum. Het resultaat werd goed ontvangen door de klant, wat niet alleen hun tevredenheid weerspiegelde, maar ook positief afstraalde op Helen. De nieuwe huisstijl, het logo en andere communicatiemiddelen waren effectieve instrumenten om de gewenste merkboodschap over te brengen.

“Tim’s voorstel om de corporate opdrachtgever aan de tekentafel uit te nodigen, bleek een schot in de roos.”

Nieuwsgierig naar wat studioplay met jou kan doen?

Kom spelen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.